Tagarno ZAP -videomikroskooppi

Kysy hintaa

  • Resoluutio: FHD 1080p, 1920×1080@ 60/50/30/25Hz
  • Zoom: 30x optical
  • Työtila: 250 mm
  • Katso alta lisätietoja ja video sekä pyydä tarjous

Kuvaus

Digitaalinen suurennuslaite kätevällä niveljalustalla

Tagarno ZAP toimitetaan kätevällä pöydänkulmaan kiinnitettävällä nivelliitosjalustalla.

Helppokäyttöinen
Tagarno ZAP on ergonominen ja joustava digitaalinen suurennuslaite, joka yhdistää Full HD-teknologian äärimmäisen terävän kuvan ja mikroskoopin kyvyn suurentaa.

Ergonominen
Mikroskoopilla työskentely on tarkkuutta ja keskittymistä vaativaa. Mikroskoopilla työskentelevillä esiintyy runsaasti oireita kuten esimerkiksi niskan jäykkyyttä. Tagarno videomikroskoopilla työskentelyasento saadaan optimaaliseksi niin tarkastus- kuin korjaustyöskentelyyn.

Suuri työskentelytila
Työtila on peräti 250 mm

Suurennos
Suurennos on vakiona 1.7x – 53x kun käytössä 24″ näyttö

Erinomainen kuvanlaatu
Viiveetön FULL HD 1080p 60 fps ja erinomainen värintoisto. Mitä näet monitorissa on juuri sitä mitä on kameran alla – ilman viivettä tai häiriöitä. Sisäänrakennettu automaattitarkennus takaa terävän kuvan riippumatta suurennoksesta.

Yhteistyö
Videomikroskoopilla tutkittavaa kohdetta voi katsella useampi henkilö samanaikaisesti. Tämä toiminto on ihanteellinen mm. koulutuksessa ja laadunvalvonnassa.

Monitori
Full HD videomikroskooppien kanssa suositellaan käytettäväksi 24” Full HD monitoria, jossa HDMI ja DVI liitännät sekä 16:9 formaatti ja 2ms response time. Voitte käyttää olemassa olevaa monitorianne, hankkia sellaisen kaupasta tai tilata laitteen mukana optiona.

Tietokoneliitäntä
Tagarno ZAP on mahdollista liittää tietokoneeseen kolmannen osapuolen ohjelmistolla.

Lisätarvikkeet ja lisätiedot:
Tagarno ZAP

Video:

Lisätiedot

Tuotemerkki

Tagarno - Seeing solutions

Tagarno on kansainvälinen yli 40 vuoden kokemuksen omaava kameraratkaisujen kehittäjä. Yrityksen tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Tanskassa. Nykyään Tagarnon teräväpiirtotarkkuuden (HD) tarjoavat videomikroskoopit ovat suosittuja eri teollisuuden osa-alueilla, joissa tarvitaan suurennosta ja erityistä tarkkuutta.