Tagarno Trend -videomikroskooppi

Kysy hintaa

  • Resoluutio: FHD 1080p, 1920×1080@ 60/50/30/25Hz
  • Zoom: 30x optical
  • Työtila: 245mm
  • Katso alta lisätietoja ja video sekä pyydä tarjous

Kuvaus

Digitaalinen suurennuslaite kätevällä niveljalustalla

Tagarno Trend toimitetaan kätevällä overhanging-jalustalla, joka jättää hyvin tilaa tutkittavalle kohteelle.

LED ylävalo
Vakiona LED ylävalo. Lisävarusteena saatavilla mm. rengasvalaisin polarisaatiolla tai UV-rengasvalaisin.

Helppokäyttöinen
Tagarno Trend on ergonominen ja joustava digitaalinen suurennuslaite, joka yhdistää Full HD-teknologian äärimmäisen terävän kuvan ja mikroskoopin kyvyn suurentaa.

Ergonominen
Mikroskoopilla työskentely on tarkkuutta ja keskittymistä vaativaa. Mikroskoopilla työskentelevillä esiintyy runsaasti oireita kuten esimerkiksi niskan jäykkyyttä. Tagarno videomikroskoopilla työskentelyasento saadaan optimaaliseksi niin tarkastus- kuin korjaustyöskentelyyn.

Suuri työskentelytila
Työtila on peräti 250 mm

Suurennos
Suurennos on vakiona 1.7x – 53x kun käytössä 24″ näyttö

Erinomainen kuvanlaatu
Viiveetön FULL HD 1080p 60 fps ja erinomainen värintoisto. Mitä näet monitorissa on juuri sitä mitä on kameran alla – ilman viivettä tai häiriöitä. Sisäänrakennettu automaattitarkennus takaa terävän kuvan riippumatta suurennoksesta.

Yhteistyö
Videomikroskoopilla tutkittavaa kohdetta voi katsella useampi henkilö samanaikaisesti. Tämä toiminto on ihanteellinen mm. koulutuksessa ja laadunvalvonnassa.

Monitori
Full HD videomikroskooppien kanssa suositellaan käytettäväksi 24” Full HD monitoria, jossa HDMI ja DVI liitännät sekä 16:9 formaatti ja 2ms response time. Voitte käyttää olemassa olevaa monitorianne, hankkia sellaisen kaupasta tai tilata laitteen mukana optiona.

Kuvantallennus USB-tikulle
Integroidun USB-portin ansiosta voit tallentaa kuvia suoraan USB-tikkuusi ja siirtää kuvat tietokoneeseen milloin haluat. Tämä tekee dokumentoinnistasi nopeaa ja helposti jaettavaa yrityksesi sisällä.

Focus Stacking ominaisuus – lisää syvyysterävyttää kuvia yhdistämällä
Luo korkeatasoisia kuvia helposti Focus Stacking ominaisuuden avulla. Automaattinen Focus Stacking yhdistää useita eri syvyystarkkuudella otettuja kuvia yhdeksi tarkaksi kuvaksi.

OSD-tekniikka – Viivoitin ruudulle ilman tietokonetta
OSD (On-screen display) tekniikalla saat monitorille vaaka, pysty tai molemmin suuntaisen viivoittimen joka näyttää mitat ruudulla elävän kuvan päällä. Voit myös tallentaa kuvia siten että viivoitin grafiikka tallentuu mukaan.

Paranna laadunvalvontaasi jatkuvasti lisäämällä uusia ominaisuuksia mikroskooppiin
Tagarnon uuden ketterän järjestelmän ansiosta voit helposti saada uusimman teknologian videomikroskooppiisi ostamatta uutta mikroskooppia joka kerta. Kun videomikroskooppiin tulee saataville uusia ominaisuuksia sinun täytyy vain sijoittaa valitsemasi ominaisuuden verran ja päivittää Trend laitettasi. Tällä tavalla sinulla on aina uusimmat ja sinulle tärkeimmät ominaisuudet käytössäsi.

Lisätarvikkeet ja lisätiedot:
Tagarno Trend 

Video:

 

 

Lisätiedot

Tuotemerkki

Tagarno - Seeing solutions

Tagarno on kansainvälinen yli 40 vuoden kokemuksen omaava kameraratkaisujen kehittäjä. Yrityksen tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Tanskassa. Nykyään Tagarnon teräväpiirtotarkkuuden (HD) tarjoavat videomikroskoopit ovat suosittuja eri teollisuuden osa-alueilla, joissa tarvitaan suurennosta ja erityistä tarkkuutta.