Avainpäämiehemme

Motic microscopes

Motic on perustettu vuonna 1988 Hi-Tech yritykseksi, joka erikoistui valmistamaan mikroskooppeja. Laadukkaat tuotteet ovat taanneet jatkuvan kasvun. Motic aloitti jo vuonna 1998 digitaalimikroskooppi sovelluksien valmistamisen ja tämä on tehnyt Moticista yhden johtavista digitaalimikroskooppibrändeistä. Motic työllistää yli 2500 henkeä mikroskooppivalmistuksen merkeissä ja on nykyään maailman neljän suurimman mikroskooppivalmistajan joukossa. Moticin tehtailla on ISO9001- ja ISO14000-sertifikaatit.

Pace Incorporated

PACE Incorporated on kansainvälinen juotos- ja korjaustyövälineiden valmistaja, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä laitteistojen, välineiden ja menetelmien kehittäjänä. Pacen laitesarjasta löydät tehokkaat työvälineet kaikkiin juotos- ja irrotustöihin, parhaan valikoiman juotoskäryjen suodatus- ja imurilaitteistoja sekä korjaussarjat ja tarvikkeet mitä erilaisimpiin korjaustarpeisiin. Pace on ollut jo vuosikymmeniä eniten ostettu ammattielektroniikan juotosimuri- ja korjauslaitteisto. Se on noussut myös eturivin juotintoimittajaksi patentoidulla SensaTemp ja IntelliHeat teknologiallaan.

TAGARNO

Tagarno on kansainvälinen yli 40 vuoden kokemuksen omaava kameraratkaisujen kehittäjä. Yrityksen tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Tanskassa. Nykyään Tagarnon teräväpiirtotarkkuuden (HD) tarjoavat videomikroskoopit ovat suosittuja eri teollisuuden osa-alueilla, joissa tarvitaan suurennosta ja erityistä tarkkuutta.

MICRO CARE

MICRO CARE on yksi maailman johtavista elektroniikan puhdistusmenetelmien ja -materiaalien kehittäjistä. Ei siis ole sattumaa, että vain Micro Care tekee kehitysyhteistyötä kaikkien merkittävien liuotinvalmistajien kanssa ympäri maailman. Se näkyy myös edistyksellisinä tuotteina ja teknisenä osaamisena erikoiskohteissa.

SIPEL ELECTRONIC SA

SIPEL on kansainvälinen käsityökalujen valmistaja. Sipel on maailman johtava pinsettivalmistaja, jolla on laaja valikoima erikoistuotteita ja lyhyet tehdastoimitusajat. Materiaaliohjelmaan kuuluvat myös pihdit, imukynät, tinanpoistonauhat, leikkurit, annostelupullot, ESD-materiaalit jne.

Practical Components

Practical components tuottaa Dummy-komponentteja. Dummy-komponentit ovat mekaanisesti ja lämpömassaltaan täysin vastaavia toimivien osien kanssa. Tilanteissa, joissa ainoastaan mekaaniset ominaisuudet ovat määräävinä, voidaan dummy-komponentteja käyttää aktiivisten sijasta. Tälläisia kohteita ovat esimerkiksi juotosharjoitukset, juotoskoneiden profiloinnit ja erilaiset testaukset. Dummy on yleensä huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin aktiivinen rakenneosa. Dummy-komponentteja toimitetaan lähes kaikissa koteloversioissa, ohjelmasta löytyy myös piirikortteja juotosharjoituksiin.

OPTIKA Microscopes

Optika on yli 30 vuotta sitten Italiassa perustetun M.A.D. Apparecchiature Scientifiche yrityksen mikroskooppidivisioona. Optikan ase kilpailuilla mikroskooppimarkkinoilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Optika on muun muassa Euroopan ainoa mikroskooppivalmistaja, jolla on käytössään oma puhdastila laadun varmistuksessa. Suhteellisen pienenä perheyrityksenä Optika on esimerkillisen asiakaspalveluhenkinen ja joustava.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00