Pace SMR ”Pulssijuotin-/irrotin”

294,00 933,00  ALV 0%

Tuotetunnus (SKU): 8007-0566 Osastot: ,

Kuvaus

Pulssiteholähde Pace SMR toimii lämmön nousunopeudensäädöllä, joka mahdollistaa turvallisemmat ja helpommat juotostyöt kuin jatkuvalämmitteinen juotin tai juotosatula-asema.

Lämpöshokki ja juotoksen kristallisoituminen ovat riskejä, joita liian kuuma juotinkärki aiheuttaa piirikorteille. Lämmön nousu on liian nopeaa ja näin ollen vaarallista.
Käsinohjattava pillikärkinen kuumailmapuhallin taas on riski juotettavalle komponentille ympärillä olevista juotoksista puhumattakaan. SMR-atula on helppo ja kätevä työkalu juotos- ja korjaustyöpisteisiin, erityistyökalu myös monikerros piirilevyjen korjaamiseen.

Tehotaso on säädettävissä 1 -20 -alueella, LCD-näyttö ja painikeohjaus, salasanalla suojauksen mahdollisuus. Kotelo on metallia (ESD-suojattu).

SMR-laitteeseen sisältyy TW-15 StripTweez -kuorintatyökalu. Lämpökuorinta ei katko säikeitä, mukana on kaksi eri kärkeä. Kärkiä on myös eri johtimien halkaisijoille.

Optiona on hankittavissa:

  • CT-15 7020-0001 ConductTweez juotosatula ”irrotus ja juotos Chip, SOT, SOIC  jne. komponenteille”
  • TW-15 7009-0005 ResisTweez juotosatula ”terminaalijuotokset, PLCC-irrotus jne.”
  • LF-15 7013-0004-02 LapFlo pinnakkaisjuotin ”johderatojen korjausjuotos,suojapäälysteiden poisto, monikerroslevyjen sisäjohtimien korjaus jne.
  • Huomaa: Kärjet tilataan erikseen kunki tarpeen mukaisesti.

Katso kuvat Pace-tuoteluettelosta. Annamme tarvittaessa lisätietoja.

Lisätiedot

Pace Pulse-Heat rework station

SMR-energialähde, CT-15 ConductTweez, TW-15 ResistTweez, LF-15 LapFlo

Kärjet ja tarvikkeet löytyvät omasta kategoriastaan: Pace-kärjet ja -tarvikkeet