Imuriasema Pace ST115E-SX100 IntelliHeat (sininen liitin)


876,00€ ALV 0%

Laitteeseen sisältyy:
- IntelliHeat-energialähde omalla moottorilla, digitaalisella näytöllä ja näppäimillä
- SX100-tehoimukahva
- työkaluteline sienellä ja kärkitelineellä

Ominaisuuksia:
IntelliHeat lämpötilan seurantatekniikka
Helppokäyttöinen digitaalinäyttö (°C/°F) ja näppäimet
Lämpötilan valinnan lukitusnmahdollisuus,Set Back ja auto Off valinnat.
Salasanan käyttömahdollisuus.
Pace SnapVac imu-/ puhallusmoottori sisään rakennettuna
ESD maadoitusliitin ja ESD suojattu metallikotelointi.
Voidaan kiinnittää työpöydän alapintaan lisävarusteena saatavalla tuella.

Kärjet löydät kärkisivulta kohdasta SX90 imukärjet.

Pace ST115E-SX100 imuriasema soveltuu kaikentyyppisiin juotos- /irrotustöihin, myös raskaaseen, suurten komponenttimäärien teollisuustöihin. Pace ST115E-SX90 imuriasemassa on tehokas SX-90 imukahva joka voidaan varustaa nopeasti vaihdettavalla keräilypatruunalla tai lasisella keräilyputkella. Asemaa voi käyttää myös kaikkien muiden Pace IntelliHeat juotostyökalujen energialähteenä.

Energialähteesen on saatavissa esimerkiksi TJ-85 puhallinjuotinkynä, joka soveltuu pienien pintaliitoskomponentien juottamiseen.

Pace-juotosimurisarjassa on huomioitu useita käyttäjän kannalta ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia kuten muunneltavuus, helppokäyttöisyys, käytännöllisyys ja käyttökustannukset. Pace SensaTemp -asemat soveltuvat sekä pintaliitos- että läpikortin juotettujen komponenttilevyjen käsittelyyn. Nopeasti reagoiva patentoitu lämpötilanseuranta mahdollistaa työskentelyn käyttäen matalampia juotoslämpötiloja ja irrottaa turvallisesti erilaisia pintaliitoskomponentteja.

Luotettavaa PACE laatua
ST- imu-/puhallinasemat valmistaa amerikkalainen PACE Incorporated joka on maailman johtava elektroniikan korjaus- ja juotostyövälineiden valmistaja.
Pace on tehnyt uraa uurtavaa työtä niin laitteistojen, menetelmien kuin tekniikoidenkin kehittäjänä jo viidettä vuosikymmentä. Valitessasi työkaluksesi PACE juotinaseman voit olla varma siitä, että käytössäsi on alan asiantuntemus ja tietotaito.

Hinta: 876,00€ ALV 0%