Yrityksestä

Prodi Oy

Yritys

Motic-mikroskoopit

Prodi Oy on vuonna 1999 perustettu osaava suomalainen maahantuoja, markkinoija ja myyjä, joka toimii omissa liiketiloissamme Helsingissä, jossa ovat sekä toimisto että varasto. Laajan perusosaamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti teknistä erikoisosaamista koko toimialueillamme. Päämääränämme on löytää teknisesti täysipainoinen ja edullinen ratkaisu asiakkaamme tarpeisiin. Toimimme asiantuntijana, maahantuojana sekä palvelevana myyjänä niin elektroniikan juotos- ja korjauslaitteissa ja -materiaaleissa kuin kaikissa mikroskopian tuotteissakin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme osaavana elektroniikan korjausongelmien ratkaisijana ja työvälinetoimittajana. Mikroskooppituotteissa on valikoimamme yksi maan kattavimmista ja molemmissa ryhmissä tuotteet täydentyvät soveltuvilla materiaaleilla ja lisätarvikkeilla. Asiakaskunnassamme on mukana isoja ja pieniä yrityksiä, oppilaitoksia, puolustusvoimat, yksityisasiakkaita ja valtion sekä kuntien laitoksia.

Tuotteet ja palvelut, elektroniikka

Tuoteohjelmamme rungon muodostavat tunnetut johtavat valmistajat kuten esimerkiksi juotos- ja korjauslaitevalmistaja Pace Incorporated. Kehitämme toimintaamme ja tuoteperhettämme jatkuvasti siten, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaiten soveltuvat tuotteet ja tarvittavan teknisen tuen. Valitessasi käyttöösi Prodin toimittamat laitteistot, voit olla varma, että käytössäsi on ammattilaisille suunnitellut työvälineet, alan asiantuntemus ja käytön tekninen tuki. Kysy myös juotoskoulutuspalveluitamme.

Tuotteet ja palvelut, mikroskopia

Mikroskooppivalikoimamme on erittäin laaja ja pystymmekin tarjoamaan ratkaisun lähes kaikkiin optisen mikroskopian tarpeisiin. Valitessasi Prodin mikroskooppitoimittajaksesi saat käyttöösi myös teknisen tukemme. Tarjoamme myös mikroskooppihuoltoa. Mikroskooppi pysyy käytössäsi luotettavan työkaluna kunhan muistat käyttää ja hoitaa sitä oikein. Säännöllinen huolto varmistaa laitteen oikean toiminnan. Ota yhteyttä meihin halutessasi tehdä huoltosopimuksen tai sopiaksesi yksittäisestä huollosta. Lisäksi saat meiltä mikroskoopin puhdistus- ja huolenpitosarjat, jotka ovat avuksi omassa päivittäispuhdistuksessa.

Tuotteet ja palvelut, vaa'at

Löydät meiltä vaa'at teollisuuteen, laboratorioihin, kouluihin sekä melkein kaikkiin kohteisiin. Adam Equipment Ltd on erikoistunut vaakojen suunnitteluun ja valmistamiseen. Adam on maailmanmerkki joka on valmistanut vaakoja jo yli kolme vuosikymmentä. Yhtiöllä on toimintaa kaikilla mantereilla ja pääkonttori Englannissa. Prodin oma maahantuonti ja kiinteä yhteistyö laitevalmistajan kanssa takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun asiakkaalle.