Videomikroskooppi Tagarno FHD Trend Full HD tarkkuudella


kysy

Helppokäyttöinen
Tagarnon videomikroskooppi on ergonominen ja joustava digitaalinen suurennuslaite, joka yhdistää HD-teknologian äärimmäisen terävän kuvan ja mikroskoopin kyvyn suurentaa.

Ergonominen
Mikroskoopilla työskentely on tarkkuutta ja keskittymistä vaativaa. Mikroskoopilla työskentelevillä esiintyy runsaasti oireita kuten esimerkiksi niskan jäykkyyttä. Tagarno Magnus videomikroskoopilla työskentelyasento saadaan optimaaliseksi, niin tarkastus-, kuin korjaustyöskentelyyn.
Katso esimerkki

Suuri työskentelytila
Vakiona suuri 250mm työtila, joka mahdollistaa laitteen alla työskentelyn helposti.

Suurennos
Suurennos on vakiona 1.6x - 47.3x ja on kasvatettavissa aina 297x asti (* esimerkit 22" näytöllä)

Kuvantallennus USB-tikulle
Integroidun USB-portin (2.0) ansiosta voit tallentaa kuvia suoraan USB-tikkuusi ja siirtää kuvat tietokoneeseen milloin haluat. Tämä tekee dokumentoinnistasi nopeaa ja helposti jaettavaa yrityksesi sisällä.

Focus Stacking ominaisuus - lisää syvyysterävyttää kuvia yhdistämällä
Luo korkeatasoisia kuvia helposti Focus Stacking ominaisuuden avulla. Automaattinen Focus Stacking yhdistää useita eri syvyystarkkuudella otettuja kuvia yhdeksi tarkaksi kuvaksi.

OSD-tekniikka - Viivoitin ruudulle ilman tietokonetta
OSD (On-screen display) tekniikalla saat monitorille vaaka, pysty tai molemmin suuntaisen viivoittimen joka näyttää mitat ruudulla elävän kuvan päällä. Voit myös tallentaa kuvia siten että viivoitin grafiikka tallentuu mukaan.

Paranna laadunvalvontaasi jatkuvasti lisäämällä uusia ominaisuuksia mikroskooppiin
Tagarnon uuden ketterän järjestelmän ansiosta voit helposti saada uusimman teknologian videomikroskooppiisi ostamatta uutta mikroskooppia joka kerta. Kun videomikroskooppiin tulee saataville uusia ominaisuuksia sinun täytyy vain sijoittaa valitsemasi ominaisuuden verran ja päivittää FHD Trend laitettasi. Tällä tavalla sinulla on aina uusimmat ja sinulle tärkeimät ominaisuudet käytössä.

Erinomainen kuvanlaatu
FHD1080p resoluutio, viiveetön kuva 60 fps ja erinomainen värintoisto. Mitä näet monitorissa on juuri sitä mitä on kameran alla - ilman viivettä tai häiriöitä. Sisäänrakennettu automaattitarkennus takaa terävän kuvan riippumatta suurennoksesta.

Yhteistyö
Magnus videomikroskoopilla tutkittavaa kohdetta voi katsella useampi henkilö samanaikaisesti. Tämä toiminto on ihanteellinen mm. koulutuksessa ja laadunvalvonnassa.

Tietokoneliitäntä
Tallenna kuvia ja videoita suoraan tietokoneellesi integroidun USB 3.0 portin ja kolmannen osapuolen ohjelmiston avulla.

Monitori
Magnus HD videomikroskooppien kanssa suositellaan käytettäväksi 22” tai 24” Full HD monitoria, jossa HDMI ja DVI liitännät sekä 16:9 formaatti ja 2ms vasteaika (gtg). Voitte käyttää olemassa olevaa monitorianne, hankkia sellaisen kaupasta tai tilata laitteen mukana optiona.

Katso videoesittely ja pyydä tarjous:

TAGARNO FHD TREND | Digital camera microscope from TAGARNO | Digital Microscopes on Vimeo.

Hinta: kysy