Videomikroskooppi Tagarno FHD ZAP Full HD tarkkuudella


kysy

Tuotantolinjalle tai nivelliitosjalustan kanssa tarkastukseen / korjaukseen
FHD ZAP toimitetaan kätevällä pöydänkulmaan kiinnitettävällä nivelliitosjalustalla. Se voidaan kiinnittää suoraan tuotantolinjan päälle.

Ergonominen
Mikroskoopilla työskentely on tarkkuutta ja keskittymistä vaativaa. Mikroskoopilla työskentelevillä esiintyy runsaasti oireta kuten esimerkiksi niskan jäykkyyttä. Tagarno Magnus videomikroskoopilla työskentelyasento saadaan optimaaliseksi niin tarkastus- kuin korjaustyöskentelyyn.
Katso esimerkki

Helppokäyttöinen
FHD ZAP on ergonominen ja joustava digitaalinen suurennuslaite, joka yhdistää Full HD-teknologian äärimmäisen terävän kuvan ja mikroskoopin kyvyn suurentaa.

Suuri työskentelytila
Työtila on peräti 250 mm

Suurennos
Suurennos on vakiona 1.6x - 48.1x kun käytössä 22" näyttö

Erinomainen kuvanlaatu
Viiveetön FHD-tasoinen kuva 60 fps ja erinomainen värintoisto. Mitä näet monitorissa on juuri sitä mitä on kameran alla - ilman viivettä tai häiriöitä. Sisäänrakennettu automaattitarkennus takaa terävän kuvan riippumatta suurennoksesta.

Yhteistyö
Videomikroskoopilla tutkittavaa kohdetta voi katsella useampi henkilö samanaikaisesti. Tämä toiminto on ihanteellinen mm. koulutuksessa ja laadunvalvonnassa.

Monitori
Tagarnon videomikroskooppien kanssa suositellaan käytettäväksi 22” tai 24” Full HD monitoria, jossa HDMI ja DVI liitännät sekä 16:9 formaatti ja 2ms response time. Voitte käyttää olemassa olevaa monitorianne, hankkia sellaisen kaupasta tai tilata laitteen mukana optiona.

Tietokoneliitäntä
FHD ZAP on mahdollista liittää tietokoneeseen kolmannen osapuolen ohjelmistolla.
Lisätietoa liitännästä tietokoneeseen


Tutustu esitteeseen ja pyydä tarjous


Katso videoesittely ja pyydä tarjous:

Hinta: kysy
Kirjoita tähän toiveesi kokoonpanon suhteen niin palaamme tarjouksen kanssa mahdollisimman pian!