Korjausasema Pace MBT301E-TD100&SX100 IntelliHeat (sininen liitin)


1 255,00€ ALV 0%

Laitteeseen sisältyy:
- Kahden työkalun IntelliHeat-energialähde omalla moottorilla, digitaalisella näytöllä ja näppäimillä
- TD100A juotinkynä
- SX100 tehoimukahva
- työkaluteline sienellä ja kärkitelineellä ylläolevilla

Ominaisuuksia:
IntelliHeat lämpötilan seurantatekniikka
Helppokäyttöinen digitaalinäyttö (°C/°F) ja näppäimet
Lämpötilan valinnan lukitusmahdollisuus,Set Back ja auto Off valinnat.
Salasanan käyttömahdollisuus.
Pace SnapVac imu-/ puhallusmoottori sisään rakennettuna
ESD maadoitusliitin ja ESD suojattu metallikotelointi.

Kärjet kahvoille löydät kärkisivulta sekä lisäkahvat MBT asemaan käsinjuotos- ja korjaus sivun alalaidasta, sinisellä liittimellä olevat kahvat sopivat tähän asemaan.

Korjausasemassa on kaksi samanaikaisesti toimivaa juotostyökalua. Laite tunnistaa käytettävän työkalutyypin, joten laitteessa voi käyttää laajaa valikoimaa juotostyökaluja. Käsityökalun liitospistoke on merkitty sinisellä värillä. Laitteessa on monipuoliset toiminnot, kuten todellisen ja asetetun lämpötilan näyttö yhdelle tai kahdelle käsityökalulle samanaikaisesti, automaattinen kärkilämpötilan pudotus taukoja varten sekä paljon muiita ominaisuuksia. Laitteessa on sisäänrakennettu imu-/puhallus moottori. MBT sopii sekä lyijyttömään että lyijylliseen työhön

Luotettavaa PACE laatua
MBT -korjausasemat valmistaa amerikkalainen PACE Incorporated joka on maailman johtava elektroniikan korjaus- ja juotostyövälineiden valmistaja.
Pace on tehnyt uraa uurtavaa työtä niin laitteistojen, menetelmien kuin tekniikoidenkin kehittäjänä jo viidettä vuosikymmentä. Valitessasi työkaluksesi PACE juotinaseman voit olla varma siitä, että käytössäsi on alan asiantuntemus ja tietotaito.

Hinta: 1 255,00€ ALV 0%