Mikroskopian ratkaisut meiltä

Motic Microscopes

Motic Microscopes on perustettu vuonna 1988 Hi-Tech -yritykseksi,joka erikoistui valmistamaan mikroskooppeja. Laadukkaat tuotteet ovat taanneet jatkuvan kasvun. Motic aloitti jo vuonna 1998 digitaalimikroskooppi sovelluksien valmistamisen ja tämä on tehnyt Moticista yhden johtavista digitaalimikroskooppi brändeistä. Motic työllistää yli 2500 henkeä mikroskooppivalmistuksen merkeissä ja on nykyään maailman neljän suurimman mikroskooppivalmistajan joukossa. Moticin tehtailla on ISO9001- ja ISO14000-sertifikaatit.

Optika Microscopes

Optika Microscopes on yli 30 vuotta sitten Italiassa perustetun tieteellisiin instrumentteihin keskittyvän M.A.D. Apparecchiature Scientifiche yrityksen mikroskooppidivisioona. Optikan ase kilpailuilla mikroskooppimarkkinoilla on laatu, laatu ja vielä kerran laatu. Optika on muun muassa Euroopan ainoa mikroskooppivalmistaja, jolla on käytössään oma puhdastila laadun varmistuksessa. Suhteellisen pienenä perheyrityksenä Optika on esimerkillisen asiakaspalveluhenkinen ja joustava.

Kaikki mikroskopian ratkaisut Prodista

Haetko jotain tavallisuudesta poikkeavaa mikroskooppiratkaisua? Esitä tarpeesi meille sillä meillä Prodissa asiakaskohtaiset toiveet ja ratkaisut toteutetaan aina sen ollessa mahdollista. Vai haluatko päivittää vanhaa vielä toimivaa stereomikroskooppiasi? Hanki meiltä ainakin nykyaikainen LED-mikroskooppivalaisin. Mallista riippuen voimme tarjota myös uuden nykyisiä tarpeitasi vastaavan jalustan vanhaan mikroskooppiisi. Myöskin mikroskooppikameran liittäminen onnistuu melkeinpä jokaiseen mikroskooppiin.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00