Ammattilais stereomikroskooppisarjojen esittely

ST ja SL

Jykevä stereomikroskooppi, joka jättää eteen vapaan työskentelytilan. Jalustan korkeussäädön sekä suuren työskentelyetäisyyden ansiosta monia käyttömahdollisuuksia kuten esimerkiksi juotostyöskentely. Suurennos vakiona 20X. Saatavana myös lisäobjektiivit 1x jolloin suurennos 10x tai 3.5x jolloin suurennos 35x hintaan. Valittavanasi on kaksi erilaisella valaisimella varustettua mallia, kiinteä LED valaistus ylhäältä tai joutsenkaula LED valaistus.

LAB-2

Optikan LAB sarjasta löydät todella edullisen ammattilaistason zoom stereomikroskoopin. Lukuisia lisäokulaareja ja -objektiiveja.

SZM

Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava Zoom stereomikroskooppisarja,joka on suunniteltu erityisesti laboratorio - ja teollisuuskäyttöön. Sarjassa on binokulaari ja trinokulaariversiot (=kameraoptio) sekä kaksi erilaista jalustavaihtoehtoa. Toisessa jalustassa on jalustan ylä- ja alavalo ja toinen taas on ilman omaa valoa oleva täysin vapaan työtilan tarjoava jalusta. Lisäksi sarjassa on erikoismalli SZM-SMD, jossa on erikoispää SMD tarkastukseen.
Saatavilla lisäokulaareja ja -objektiiveja, kamerasovittimia ja kameroita, jne.

SMZ-168

Suursuosikki niin Suomessa kuin maailmallakin tarjoaa kaiken mitä stereomikroskooppisarjalta vaaditaan. Laaja näkökenttä, suuri zoom sekä lukuisat jalusta-, valaisin- ja kameravaihtoehdot tarjoavat jokaiselle sopivan paketin. Tutustu esimerkiksi:"kokoa osista SMZ-168 paketti".

SZR

SZR sarjan on suunniteltu vaativalle käyttäjälle vaativaan käyttöön. Se on sekä optisestu että mekaanisesti huolellisesti viimeistelty tarjoten selkeän ja kirkkaan kuvan. SZR mikroskoopin saat lukuisilla jalusta-, valaisin- ja kameravaihtoehdoilla.

K-sarja

Muista sarjoista poiketen K-sarjan kaikki mallit ovat CMO (Common main objective) tekniikkaa. Mahdollisimman tasokkaan kuvan lisäksi tästä on etuna mm. se että jos et ole varma tarvitsetko kameraa mikroskoopin kanssa ei sinun K-sarjan kanssa tarvitse miettiä ostaako kuitenkin trinokulaari versio varmuuden vuoksi sillä CMO tekniikan ansiosta kameraputki voidaan lisätä mikroskooppipäähän koska tahansa. K-sarjassa on myös erikoismalli K-401 joka on varustettu Plan akromaattisella objektiivilla. Tässä mallissa kuva ei kaarru edes näkökentän reunoilla, kuten muissa malleissa mikä tekee K-401 mallista erinomaisen tarkastukseen sekä mikroskooppikuvaukseen.

PSM-1000

Tällä erikoismikroskoopilla saavutat jopa 2000x suurennoksen. Laservalmius.