Videomikroskooppi Tagarno FHD ZIP Full HD tarkkuudella


kysy

Helppokäyttöinen
MAGNUS HD on ergonominen ja joustava digitaalinen suurennuslaite, joka yhdistää HD-teknologian äärimmäisen terävän kuvan ja mikroskoopin kyvyn suurentaa.

Ergonominen
Mikroskoopilla työskentely on tarkkuutta ja keskittymistä vaativaa. Mikroskoopilla työskentelevillä esiintyy runsaasti oireta kuten esimerkiksi niskan jäykkyyttä. Tagarno Magnus videomikroskoopilla työskentelyasento saadaan optimaaliseksi niin tarkastus- kuin korjaustyöskentelyyn.
Katso esimerkki

Suuri työskentelytila
Työtila on peräti 245 mm

Suurennos
Suurennos on vakiona 1.6x - 48.1x kun käytössä 22" näyttö

Erinomainen kuvanlaatu
Viiveetön FULL HD 1080p 60 fps ja erinomainen värintoisto. Mitä näet monitorissa on juuri sitä mitä on kameran alla - ilman viivettä tai häiriöitä. Sisäänrakennettu automaattitarkennus takaa terävän kuvan riippumatta suurennoksesta.

Yhteistyö
Magnus videomikroskoopilla tutkittavaa kohdetta voi katsella useampi henkilö samanaikaisesti. Tämä toiminto on ihanteellinen mm. koulutuksessa ja laadunvalvonnassa.

Monitori
Magnus HD videomikroskooppien kanssa suositellaan käytettäväksi 22” tai 24” Full HD monitoria, jossa HDMI ja DVI liitännät sekä 16:9 formaatti ja 2ms response time. Voitte käyttää olemassa olevaa monitorianne, hankkia sellaisen kaupasta tai tilata laitteen mukana optiona.

Tietokoneliitäntä
Magnus FHD ZIP on mahdollista liittää tietokoneeseen kolmannen osapuolen ohjelmistolla.
Lisätietoa liitännästä tietokoneeseen


Magnus FHD ZIP esite


Katso videoesittely ja pyydä tarjous:

Hinta: kysy