XR3700 tarkastuslaitteisto röntgen


kysy

- X-ray tube 70 kv - Color camera High resolution 7 - 40 x zoom
- Focal spot 0.2mm - focal spot to image plane distance 124 mm
- Food pedal actuation,
- 394mm x 457mm x 585mm (korkeus x leveys x syvyys)
- Paino 39 kg., Laite toimii myös yhdessä TF 1500 / TF 2700 aseman kanssa

Reaaliaikainen röntgen on erinomainen tarkastusmenetelmä silloin, kun tutkitaan näkymättömissä olevien liitosten laatua. Vastaanottotarkastuksissa joissa käsitellään monikerrospiirilevyjä ja vastaavia komponentteja on laite
vertaansa vailla. Laitetta voi käyttää itsenäisenä monitorin kautta tai ohjelmistolla joka on yhteensopiva Pacen TF1500-2700 työasemien kanssa.

Menetelmä soveltuu myös uusien juotosmateriaalien ja komponenttien liitosten luotettavuuden testaukseen, poistamaan alkuvaiheen valmistusprosessiongelmia ja vikatiheyden kasvua, esimerkiksi lyijyttömään tai uuteen juotosprosessiin siirryttäessä.

XR3700 on edullinen pöytäröntgen, joka sopii myös pienen yrityksen laitteeksi. XR3700 on erittäin helppo ja turvallinen käyttää ja se ei vaadi operaattoreilta erikoistaitoja.

Luotettavaa PACE laatua
XR- Röntgenasemat valmistaa amerikkalainen PACE Incorporated, joka on maailman johtava elektroniikan korjaus- ja juotostyövälineiden valmistaja.
Pace on tehnyt uraa uurtavaa työtä niin laitteistojen, menetelmien kuin tekniikoidenkin kehittäjänä jo viidettä vuosikymmentä. Valitessasi työkaluksesi PACE laitteen voit olla varma siitä, että käytössäsi on alan asiantuntemus ja tietotaito.

Hinta: kysy