SX-100 Imukahva + teline Sodr-X-Tractor (sininen liitin)


kysy

SX-100 muuttaa käsityksesi imukahvoilla työskentelystä. Se soveltuu hyvin jatkuvaan käyttöön. Ergonominen muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät imukahvasta tuottavamman. Uusi SX-100 vähentää huomattavasti "seisokkiaikaa", jota tarvitaan perinteisten imukahvojen puhdistukseen ja ylläpitoon.

Uuden suunnittelun suurin muutos on uusi patentoitu kertakäyttöinen keräilypatruuna. Käyttäjä voi vaihtaa sen alle 15 sekunnissa. Patruuna vastaa ISO 14000 -normin vaatimuksiin.Tämä tuotekoodi sisältää kahvan sekä telineen. Mikäli tarvitset vain jomman kumman ota yhteyttä myyntiimme.

Patruuna on helppo ja nopea vaihtaa:
1. Vapauta pikalukitus 2. Työnnä vanha patruuna ulos uudella patruunalla 3. Paina pesä paikoilleen ja palaa töihin

Huoltokin on helppoa, esimerkkinä suurin huoltotyö, lämpövastuksen vaihto. SX-100-kahvassa se sujuu sekunneissa. Irrota kaksi ruuvia, ota vanha lämpöelementti irti liittimestään ja paina uusi tilalle. Kiinnitä ruuvit. Tähän menee korkeintaan kaksi minuuttia. Ei johtoja, ei kalibrointia, ei ongelmia.

SX-100-kahvassa käytetään tehokkaampia ThermoDrive (1121-09xx) imukärkiä. Voit käyttää myös SX-80/90 sarjan Endura imukärkiä (1121-06xx)
Kärjet löydät kärkisivulta.

(Mikäli sinulla on vanhempi energialähde jossa liitin musta,mainitse tilauksesi lisätietokentässä musta-liitin, mikäli liittimessä on punainen rengas mainitse punainen liitin)

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=K2UWxi9V00o

Hinta: kysy