Prodista ammattilaiselle juotinasema, imuasema, imu-/juotinasema, reflow uuni, juoksute, juotostina, imusukka jne.

reflow uuni

PRODI Oy toimittaa yli 20 vuoden kokemuksella elektroniikan juotos- ja korjaustyövälineet, tarvikkeet ja materiaalit. Kehitämme toimintaamme ja tuoteperhettämme jatkuvasti siten, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaiten soveltuvat tuotteet ja tarvittavan teknisen tuen. Valitessasi käyttöösi Prodin toimittamat laitteistot, voit olla varma, että käytössäsi on ammattilaisille suunnitellut työvälineet, alan asiantuntemus ja käytön tekninen tuki.

PACE on maailmanmerkki joka on perustettiin yhdysvalloissa 50-luvulla ja kasvoi nopeasti markkinajohtajaksi juotteenpoisto- ja korjauslaitteissa, jotka ovat edelleen tärkeä osa yhtiön tuotevalikoimaa. Saat meiltä koko ammattilaisille suunnatun Pace juotos- ja korjauslaitesarjan jossa mm. juotinasema, imuasema, imu-/juotinasema, BGA-asema, kohdepoistoratkaisut sekä röntgentarkastus. Lähivuosina rakennetut uudet tuotantolaitokset sijaitsevat yhdysvalloissa sekä englannissa.

TECHNOPRINT on yli 25 vuotta toiminut tuotantolaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut piirikorttituotantoon erityisesti prototyyppi ja piensarja yrityksille. Technoprint laitteet valmistetaan Hollannissa joustavassa nykyaikaisessa tehtaassa. On yrityksenne tarpeena sitten uusi reflow uuni, poiminta & ladontalaite, pastanpainolaite, annostelija, pienjuotoskone tai piirikorttipora niin ota yhteys meihin!

MICRO-CARE on maailman johtavia puhdistusaineiden ja tarvikkeiden toimittajia. Valikoimista löytyy oikeat aineet esimerkiksi juoksetteen, pastan, öljyn ja liiman poistoon. Puhdistusaineita on myös tuotannon ”bulk” pakkauksissa ja työpöydille voidaan mainita patentoitu liuotinta säästä GriggerTrip harja-/annostelukahva sekä paineilmoille ESD-eliminaattori StatZap liipasin. Nukkaamattomat pyyhkeet, stensiilipyyherullat sekä kuituoptiikan puhdistusaineet ovat myös osa Micro Caremn toimintaa.

SIPEL on sveitsiläinen tarkkuustyökaluvalmista. Tunnetuin tuoteryhmä on pinsetit joita on saatavissa kaikkiin tarpeisiin myös asiakaskohtaisina malleina. Tunnettuja tuoteryhmiä ovat myös Pen-Vac™ imuotin-/poimintakynät sekä leikkurit ja pihdit.

PRACTICAL toimittaa harjoitus (dummy) komponentteja. Harjoituskomponentti on ulkoisesti ja lämpömassaltaan kuin vastaava alkuperäinen mutta ilman toimintaa. Valikoimassa löytyy lähes aina uusimmat koteloversiot ja pinnoitteet käytettäväksi harjoituksissa sekä tuotantokoneiden profiloinneissa jolloin toimivia ja kalliita osia ei tarvitse hukata harjoitteluun.

Meiltä myös materiaalit pientuotannon tarpeisiin. Valikoimassa esimerkiksi Henkel Multicoren tuotteet kuten juoksete, fluxi, juotostina, juotteet ja tinaimusukat. Kysy lisää!

Tutustu tuotteisiin vasemman valikon tuotteet otsikon alla. Ota yhteyttä meihin mikäli et löydä juuri haluamaasi tuotetta tai jos muuten haluat apua tai neuvoja. Tuotteiden mallit, ominaisuudet ja mitat saattavat muuttua tuotekehityksen mukaan joten sivujen tiedot ovat mahdollisiman tarkkoja mutta kuitenkin suuntaa antavia.