Jouluksi stereomikroskooppi

Olemme mikroskooppien maahantuoja ja tukkuliike. Suuren kysynnän vuoksi olemme valinneet erinomaisesti lapsille, nuorille ja aikuisille harrastajille joululahjaksi sopivan stereomikroskooppimallin, jota myös kuluttaja-asiakkaat voivat tilata alla mainitun ohjeen mukaisesti.

Tilaa heti saadaksesi paketin jouluksi. Tarjouserää jäljellä enää muutama kappale.

ST-30-FX stereomikroskooppi LED valolla

ST-30 on suursuosittu perusmallinen stereomikroskooppi laatunsa ja edullisen hintansa ansiosta. Se on sopiva mikroskooppi moneen eri tarkoitukseen. Kulmassa oleva pääosa tekee tällä stereomikroskoopilla työskentelystä miellyttävää. LED ylä- ja alavalo varmistavat monipuolisten näytteiden katselumahdollisuudet. ST-30 stereomikroskoopissa on kaksi suurennosta ja suurennosta muutetaan kääntämällä objektiivista. Mikroskoopin suurennos on vakiona 20x ja 40x.

  • Kaksiputkinen pää 45º kulmassa
  • Widefield okulaarit WF10X / 20mm
  • Objektiivipari 2x,4x
  • Ylä- ja alavalo LED
  • Vaihtosuurennos vakiona 20 ja 40 kertainen.

Tarjoushinta 195,00 euroa sisältäen toimituksen postiennakkopakettina ja arvonlisäveron 24%

....

Miten tilaan:
Lähetä sähköpostilla osoitteeseen prodi(a)prodi.fi :
- Nimi ja osoite (sekä halutessasi tietty postin noutopiste)
- Puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lähetämme mikroskoopin postitse postiennakkopakettina, jonka maksat postiin noutaessasi. Tilaa heti jotta saat tilauksesi jouluksi. Muista noutaa paketti ajoissa sillä posti säilyttää nykyään paketteja vain seitsemän päivää!

Hinnat ja takuu:
Tuotteessa mainittu hinta sisältää myös toimituskulut ja arvonlisäveron 24%.
Takuu on 12 kk.

Palautusoikeus:
Tuotteilla on normaali etämyynnin 14 vuorokauden kaupan peruuttamisoikeus. Kuluttaja voi kokeilla ja tutkia etämyyntituotetta samalla tavalla kuin se olisi mahdollista myymälässä. Kuluttaja voi avata etämyynnin paketin ja lukea käyttöohjeet. Käyttäminen on eri asia kuin kokeileminen. Tuotetta ei saa ryhtyä käyttämään. Mahdollisessa palautuksessa tulee palauttaa laite alkuperäispakkauksessaan kaikkine tarvikkeineen uudenveroisena. Palautuskuluista vastaa asiakas.

Tarjous on voimassa vain rajoitetulle erälle, jota on jäljellä enää muutama kappale. Jos erä on loppunut viestisi jäljeen niin ilmoitamme sähköpostitse. Uutta erää ei tule tämän vuoden puolella.