SX-100 Imukahva + teline Sodr-X-Tractor (sininen liitin)


kysy

SX-100 muuttaa käsityksesi imukahvoilla työskentelystä. Se soveltuu hyvin jatkuvaan käyttöön. Ergonominen muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät imukahvasta tuottavamman. Uusi SX-90 vähentää huomattavasti "seisokkiaikaa", jota tarvitaan perinteisten imukahvojen puhdistukseen ja ylläpitoon.

Uuden suunnittelun suurin muutos on uusi patentoitu kertakäyttöinen keräilypatruuna. Käyttäjä voi vaihtaa sen alle 15 sekunnissa. Patruuna vastaa ISO 14000 -normin vaatimuksiin.Tämä tuotekoodi sisältää kahvan sekä telineen. Mikäli tarvitset vain jomman kumman ota yhteyttä myyntiimme.

Patruuna on helppo ja nopea vaihtaa:
1. Vapauta pikalukitus 2. Työnnä vanha patruuna ulos uudella patruunalla 3. Paina pesä paikoilleen ja palaa töihin

Huoltokin on helppoa, esimerkkinä suurin huoltotyö, lämpövastuksen vaihto. SX-90-kahvassa se sujuu sekunneissa. Irrota kaksi ruuvia, ota vanha lämpöelementti irti liittimestään ja paina uusi tilalle. Kiinnitä ruuvit. Tähän menee korkeintaan kaksi minuuttia. Ei johtoja, ei kalibrointia, ei ongelmia.

SX-80-kahvassa käytetään Pace Endura tai tehokkaampia SX90 imukärkiä.
Kärjet löydät kärkisivulta.

(Mikäli sinulla on vanhempi energialähde jossa liitin musta,mainitse tilauksesi lisätietokentässä musta-liitin, mikäli liittimessä on punainen rengas mainitse punainen liitin)

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=K2UWxi9V00o

Hinta: kysy